Zārki, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Socialais apbedīšanas birojs

Nīcgales 2, Rīga, LV-1035
serviss, apbedīšanas birojs, sociālie apbedīšanas pakalpojumi, kremācija, kremēšana, pelnu urnas, urnas, zārki

Sveces, SIA

Klusā 9, Rīga, LV-1013
pakalpojumi, cenas, apbedīšanas pakalpojumu cenas, bēru ceremonija, bēru organizēšana, zārku cenas, zārki , , koka, drapēti zārki , sarkofāgi, standarta zārki , zārki pēc, pasūtījuma, drapēti zārki no 100 līdz 250

Sēru nams

Raiņa 1, Jūrmala LV-2011
Apbedīšana Jūrmalā, sēru nams, jūrmalas apbedīšanas nams, morga un transporta pakalpojumi diennakti, zārki , ceremonija, bēru ceremoniju vadītāji, muzikanti, rīkošana, zārka pārsegi, pavadīšana, sagaidīšana, zārki

Sēru zvans, apbedīšanas pakalpojumu birojs

Rīgas 154, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
zārki , auduma drapēti zārki , linu auduma drapēti zārki , liela izmēra zārki , nestandarta izmēra zārki , , gaiša koka zārki , tumša koka zārki , koka zārki ar rokturiem, zārki bez rokturiem, apbedīšanas birojs

Trīs saujas, SIA, Apbedīšanas birojs

#apbedīšana Strādājam visu diennakti!
Jaunā 18-1, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:

Uzņēmums "Trīs saujas" sniedz pilnu apbedīšanas pakalpojuma servisu, apbedīšanas piederumi – zārki, krusti, pārklāji utml., kapa rakšanas un aizrakšanas pakalpojumi, mirušo uzglabāšanu un transportēšanu no mājām, pansionātiem un slimnīcu patoloģijas nodaļām.

Organizē kremācijas pakalpojumus, izvadītājus un muzikantus atbilstoši reliğiskajai konfesijai. Veic mirušo repatriāciju. Ņemot vērā klientu vajadzības pēc laba un kvalitatīva apbedīšanas pakalpojuma ne tikai sēru brīdī, bet arī pēc tam mēs, ELFA projekta ietvaros, izveidojām jaunu struktūrvienību "Morgs – Akmeņkaļu darbnīca".

Piedāvājam pieminekļus, kapu apmales, sētiņas, kapu labiekārtošana darbus un apstādījumu veidošanu. Šajos gados uzņēmums "Trīs saujas" saņēmis cilvēku atzinību par labi paveikto darbu un profesionalitāti, sniedzot atbalstu un sapratni grūtā brīdī. Tādēļ pēc palīdzības vēršas cilvēki no visa novada, kā arī no citām Latvijas pilsētām.

 

Uzņēmums piedāvā:

✓ kapu rakšanu ✓ pārapbedīšanu ✓ transporta pakalpojumus ✓ morga pakalpojumus ✓ bēru organizēšanu ✓ pieminekļus ✓ kapu apmales ✓ kapu kopšanu ✓ kremēšanu
1

Tukuma apbedīšanas birojs Tāle SIA AB Tāle

Jāņa 9, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Tukuma apbedīšanas birojs "Tāle", sniedz pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Tukuma pilsētā un novadā, un citos tuvējos novados un pagastos. Pilna servisa apbedīšanas pakalpojumu nodrošināšana sākot ar EUR 650. Mūsu biroja darbinieku moto ir palīdzēt cilvēkiem dzīves vissmagākajā brīdī, kad mūžība aiziet tuvs cilvēks. Apbedīšanas birojs plašā klāstā piedāvā apbedīšanas piederumus (zārkus, segas, sveces, krustus), sniedz apbedīšanas pakalpojumus un nodrošina visu, kas nepieciešams, lai ar cieņu un godu mūžībā pavadītu savus tuviniekus. Ar auto katafalku tiek nodrošināta nelaiķa transportēšana no un uz jebkuru vietu Latvijā.

  • 1 Apbedīšanas pakalpojumi

Tulpe VN, SIA

Driksas 15, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Ziedu tirdzniecība, floristika un piegāde Jelgavā. Piegādājam ziedus adresātam. Līgavu, kāzu pušķi, kāzu auto noformēšana, auto pušķošana ar ziediem, vainagu izgatavošana, sēru vainagi, floristikas materiāli un pakalpojumi, ziedu rotas, piespraudes, dekori. Telpu, skatlogu, svinību, prezentāciju noformēšana. Dāvanu grozi, dāvanas, grieztie ziedi, apsveikuma ziedi. Rozes, neļķes, orhidejas, gerberas, tulpes, krizantēmas, lilijas, narcises.

VELIS-A, diennakts apbedīšanas birojs

Sakņudārza 5a, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Uzņēmums SIA "Velis - A" dibināts 1996. gadā Jelgavā. Uzņēmuma pamatdarbība ir apbedīšanas, mūzikas un transporta pakalpojumu sniegšana. Tās dibinātājs un īpašnieks ir Aldis Knāviņš. No 1999. gada Dobelē darbojas SIA "Velis - A" filiāle. Darba gadu laikā uzņēmums ir strauji audzis, palielinājis apbedīšanas pakalpojumu klāstu un atvieglojis to pieejamību. Cilvēkiem tiek dota iespēja saņemt maksimāli kvalitatīvus apbedīšanas pakalpojumus un izvēlēties apbedīšanas piederumus atbilstoši savai gaumei un iespējām.

VK VITA, SIA

Plūdoņa 4a, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts: Sniedzam visus apbedīšanas, kremēšanas, pārapbedīšanas pakalpojumus, konsultācijas, izvadīšanas zāle, bēru organizēšana, mirušā nogādāšana uz morgu visu diennakti visā Latvijas teritorijā. Mēs piedāvājam: transporta, katafalka pakalpojumi, dokumentu noformēšana, morga pakalpojumi, apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšanas piederumi, kapa vietu labiekārtošana.

Velis-A, SIA, Dobeles filiāle

Ādama 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts: Uzņēmums SIA "Velis - A" dibināts 1996. gadā Jelgavā. Uzņēmuma pamatdarbība ir apbedīšanas, mūzikas un transporta pakalpojumu sniegšana. Tās dibinātājs un īpašnieks ir Aldis Knāviņš. No 1999. gada Dobelē darbojas SIA "Velis - A" filiāle. Darba gadu laikā uzņēmums ir strauji audzis, palielinājis apbedīšanas pakalpojumu klāstu un atvieglojis to pieejamību. Cilvēkiem tiek dota iespēja saņemt maksimāli kvalitatīvus apbedīšanas pakalpojumus un izvēlēties apbedīšanas piederumus atbilstoši savai gaumei un iespējām. Strādājam visā Latvijā.

Viss no granīta, veikals, SIA Kantiņi, Kapu pieminekļi un labiekārtošana

Zaļā 26, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

Specializējamies dažādu veidu granīta un laukakmens apstrādē un piedāvājam pielāgotus risinājumus kapu labiekārtošanai: kapu apmales, kapu pieminekļi, kapu labiekārtošana, akmens apstrāde, akmens produkti. Papildus mēs izstrādājam un sagatavojam arī dažāda veida granīta materiālus celtniecībai, tēlniecībai, interjeram un pieminekļiem. Visi darbi tiek veikti mūsu darbnīcā Jēkabpilī - mūsu darbs sākas ar dizainu un mērījumiem, lai nodrošinātu lietderīgu galaproduktu atbilstoši jūsu vēlmēm. Mūsu darbs sastāv no granīta zāģēšanas, pulēšanas, un termiskās apstrādes, kas procesa galā nodrošina raupju, porainu virsmu un aizsardzību no apkārtējās vides. Granīta izstrādājumi pieejami deviņos dažādos toņos, laukakmens izstrādājumi dažādās variācijās.

Vita Brevis LV, SIA

Planīcas 1a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

"Vita Brevis LV" piedāvā lētākās cenas un labākos apbedīšanas pakalpojumus Kuldīgā ar 27 gadu pieredzi. Piedāvājam apbedīšanas procesa organizēšanu un vadīšanu un apbedīšanas piederumu nodrošināšanu. Apbedīšanas pakalpojumi un to piederumi, kapličas pakalpojumi, saldētava, kapu kopšana, iekārtošana, transports, zārki, pieminekļu izgatavošana. Diennakts izsaukumi, diennakts pakalpojumi. Strādājam visā Latvijā, kā arī transportējam aizgājēju no/uz ārzemēm.

Vēja roze, ziedu salons

Vējavas 31, Rīga LV-1035
Ziedu veikals. Florista pakalpojumi, konsultācijas, floristika. Ziedi uz, pēc, pasūtījuma. Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu,

Vītols, apbedīšanas birojs

Raiņa bulvāris 10, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Par apbedīšanas biroju:

Apbedīšanas birojs Vītols sniedz augstākās kvalitātes pakalpojumus un rūpes par jūsu tuviniekiem, pavadot tos pēdējā dzīves gaitā. Spējam nodrošināt individuālu servisu, dokumentu noformēšanu, kā arī sēru ceremoniju vadīšanu latviešu un krievu valodās. Rituālo preču tirdzniecība.

Zanete, IK

Uzvaras bulvāris 4, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Tautiskie brunči, tautiskie brunči Cēsis, tautiskie svārki, Tekstilizstrādājumi, aušana, dzija, vilnas maiņa, vilnas dzijas tirdzniecība, roku darbs, daiļamatniecība, austas segas, pledi, austi gultu pārklāji, lina galdauti, lina sedziņas, lina galda salvetītes, tekstilizstrādājumu tirdzniecība Cēsīs. Vilna, daiļamatniecība, vainagu

Ziedu Veikals

Dobeles šoseja 7, Jelgava LV-3007
Apraksts: Ziedu Veikals ar plašu ziedu izvēli visiem dzīves brīžiem! Piedāvājam arī dažādus floristikas pakalpojumus, ziedu noformēšanu īpašiem pasākumiem- kāzām, bērēm, jubilejām un citiem.

Ziedu bode, veikals

Akadēmijas 7, Jelgava, LV-3001
Ziedi, Ziedu pušķi, ziedu kompozīcijas, ziedu sagatavošana, bēru vainagi, Bēru strausi, vainagi, sēru lentas, sēru vainags, vainagu izgatavošana, bēru pušķi, sēru ziedi, ziedi bērēm, zārka vāka dekori, bēru floristika.

Ziedu klēpis, SIA, Ziedu salons, Veikals - floristika

Valmieras 27, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Ziedu veikals "Ziedu klēpis" piedāvā:: ✓ Ziedu pušķi ✓ Ziedu piegāde ✓ Sēru floristika ✓ Kāzu floristika ✓ Kāzu svinību noformēšana ✓ Inventāra noma ✓ Citi pakalpojumi Ziedu pasūtījumi un piegāde::

Izvēlieties skaistāko ziedu pušķi – mēs to izveidosim un piegādāsim ar patiesu smaidu! Pasūtījumu var veikt:

✓ Zvanot: +371 26604459 ✓ Veicot pasūtījumu pa e-pastu: ziedu.klepis@gmail.com ✓ Uz vietas ziedu salonā "Ziedu klēpis", Valmieras ielā 27, Cēsis

Pasūtījumus pieņem darbdienās un sestdienās pulksten 8.00–17.00, svētdienās 9.00–13.00.

Ziedu veikals Kristas ziedi

Lielcieceres 2a, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts: Ziedi katrai dienai - "Kristas Ziedi". Ziedi ikdienai un svētku priekam! Daudzveidībā. Krāsās. Sajūtās.

Černovs un Co, SIA

Raiņa 1, Jūrmala LV-2011
Patoloģijas nodaļa, kods 1300- 00083, urnas, Apbedīšana Jūrmalā, sēru nams, jūrmalas apbedīšanas nams, morga un transporta pakalpojumi diennakti, zārki, krusti, vainagi, lentes, bēres Jūrmalā, pilna dokumentu noformēšana, kapu pieminekļi, kapu pieminekļu uzstādīšana, plašs kapu pieminekļu piedāvājums, kapu apmales, apbedīšanas birojs,